NetBaron®-järjestelmä on kehitetty pk-yritysten tarpeisiin. Monipuolisten ominaisuuksien ja muokattavuutensa ansiosta se tarjoaa ratkaisun monien eri toimialojen yrityksille.
NetBaron®-järjestelmä on hyvä valinta, kun haluat käyttöösi markkinoiden monipuolisimman sähköisen talouden- ja tuotannonohjausjärjestelmän. Ratkaisu eroaa monista muista markkinoilla olevista sähköisen taloushallinnon ohjelmista juuri monipuolisuudellaan. Sähköisen taloushallinnon lisäksi järjestelmä tarjoaa ratkaisut niin materiaalivirtojen hallintaan, asiakashallintaan, henkilöstö- ja palkkahallintoon kuin tuotannonohjaukseenkin.

Tietoturvallisuus on varmistettu kolmitasoisella sisäänkirjautumisella ja käytössä on pankkien verkkopalveluista tuttu SSL-salaus.

NetBaron®-järjestelmä toimii pilvipalveluna Internet-selaimella. Sen laajat ominaisuudet ovat saatavillasi käyttöjärjestelmästä, ajasta ja paikasta riippumattomia. Käyttö ei vaadi erillisiä asennuksia tai päivityksiä työasemiin.

Et tarvitse. NetBaron®-järjestelmän ominaisuudet ovat moniyritystuen ansiosta käytettävissäsi samalla käyttäjätunnuksella useammassa organisaatiossa.

NetBaronin® kieliä ovat suomi, ruotsi tai englanti, mutta myös muut kielet käännettävissä.