Puh. 0201 664 214 | sähköposti info@oleline.fi

Tilitoimistokumppanit - valtakunnallisesti lähellä sinua

OLE Online-tilitoimistojen valtakunnallinen verkosto kasvaa ja kehittyy koko ajan. Tieto kulkee sähköisesti paikkakunnasta riippumatta, joten olemme aina yhtä lähellä sinua kuin lähin internet-yhteytesi. Katso, mitkä toimistot kuuluvat kumppaniverkostoomme ja ota yhteyttä!

OLE Online-tilitoimistojen verkosto on toiminut vuodesta 2010 lähien. Verkoston ansiosta yksittäiset tilitoimistot voivat tarjota sinulle laajempia ja laadukkaampia palveluita kuin yksin toimiessaan.

OLE Online -tilitoimistomme käyttävät NetBaron®-järjestelmää ja auttavat myös asiakkaitaan sen käyttöönotossa. Saat sinulle nimetyn yhteyshenkilön, joka perehtyy liiketoimintaasi, auttaa sinua valitsemaan käyttöösi sopivimmat järjestelmän ominaisuudet ja tukee sinua yrityksesi kehittämisessä.

OLE-kumppanitoimistoja on kolmentasoisia sen mukaan, miten tarkasti ne noudattavat toiminnassaan yhtenäistä OLE Online-palvelukonseptia. Kulta- ja Hopea-tason kumppanit noudattavat OLE-palvelukonseptia, mutta myös Pronssi-tason toimistoilla on käytössään NetBaron®-järjestelmä tai sen osia.

 

ESPOO

Helsingin Revisor Oy

HELSINKI

Edustustili-Yhtiöt

JTN-Yhtiö Oy

Tili Profiili Oy

KEMPELE

Tilihuhta Oy

KIRKKONUMMI

SemiTilit Oy Ab

KOUVOLA

TiliOnline Oy

KRISTIINANKAUPUNKI

Provenko

LAHTI

KP-Renki Oy

NURMIJÄRVI

TP-Visit Oy

ORIMATTILA

Orimattilan Tilitaito Oy

OULU

Kirjattu Oy

Tilitervo Oy

PADASJOKI

Padasjoen Tilitoimisto Oy

POLVIJÄRVI

Marticom Oy

SALO

KSBM Management Oy

TAMPERE

Meisenet Oy

Palkkatalo Oy

TURKU

Casvu Turku Oy

VANTAA

Tilikirjaamo Oy