"Parempaa palvelua asiakkalle"

OLE Online-tilitoimistoverkoston taustalla oli tarve luoda konsepti, jonka avulla voisi palvella tilitoimistoasiakkaita paremmin ja nykyaikaisemmin, sähköistä taloushallintoa hyödyntäen.

Liiketoimintaa tukeva kokonaispalvelu

Ajatus sähköiseen liiketoimintamalliin perustuvasta, kirjanpidon rutiineja automatisoivasta ja toimintaa tehostavasta tilitoimistomallista oli Vesa Laurilan mielessä jo 2000-luvun alkupuolella. Omassa toimistossaan hän siirtyi uuteen aikaan 2005, kun NetBaron®-järjestelmä otettiin käyttöön.

”Emme halunneet tuijottaa vain kirjanpitoa, vaan tarjota asiakkaillemme liiketoimintaa tukevan kokonaispalvelun. Toiminnanohjausjärjestelmä liittyy siihen isona osana”, Vesa kertoo.

 Vaikka ajatus oli alalla vielä uusi, löytyi samalla tavalla ajattelevia tilitoimistoyrittäjiä eri puolilta Suomea. Näin syntyi OLE Online-tilitoimistoverkosto.

”Rutiineista säästynyttä aikaa vapautui käytettäväksi palvelun parantamiseen, asiakkaiden tukemiseen ja uusien asiakkaiden palvelemiseen.”

Askeleita edellä

Nyt sähköinen taloushallinto on arkipäivää ja lähes kaikki tilitoimistot tarjoavat palvelua. OLE Online-tilitoimistot ovat kuitenkin askeleita edellä.

”Alalle on viime vuosina tullut paljon toimijoita, jotka nyt ovat ratkaisuissaan samalla tasolla kuin me aloittaessamme. Järjestelmät ovat kehittyneet matkan varrella, mutta oleellista on se, miten tilitoimisto asennoituu sähköiseen taloushallintoon ja asiakkaan liiketoiminnan tukemiseen toiminnanohjausratkaisuilla. Verkostokumppaneillemme kyse ei ole lisäpalvelusta, vaan jokapäiväisestä toimintamallista”, myyntipäällikkö Tommi Laurila toteaa.

Turvallinen valinta

Asiakkaan näkökulmasta verkostoon kuuluva tilitoimisto on turvallinen valinta. Pienikin toimisto pystyy verkoston tuella tarjoamaan laajat palvelut. Verkostokumppanuus varmistaa myös tuen yllättävissä tilanteissa.

”Tilitoimiston auktorisointikin edellyttää, että toimistolla on varahenkilöjärjestelmä. Pienessä muutaman hengen tilitoimistossa sellaisen järjestäminen on käytännössä mahdotonta. Pienetkin OLE Online-tilitoimistot kykenevät palveleman asiakkaitaan, vaikka tarvetta lisäresurssiin yllättäen ilmenisi.”

Yhden kirjauksen periaate

”Suurimman hyödyn saa asiakas, joka ottaa käyttöön myös tarvitsemiaan järjestelmän toiminnanohjaussovelluksia. Kun tieto kulkee samassa järjestelmässä yhden kirjauksen periaatteella, reaaliaikainen tieto on koko ajan sekä tuotannon, hallinnon että tilitoimiston käytössä. Siinä säästyy aikaa ja rahaa”, Tommi huomauttaa.

OLE-verkoston kumppanitoimisto on luotettava valinta avuksesi!

 

Ota yhteyttä 3: Yritykset/Yrittäjät
Kun etsit luotettavaa ja nykyaikaista tilitoimistoa tai toimivaa taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisua, meillä on tarjota sinulle sellainen. Jätä meille viesti, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Ota yhteyttä

Kun haluat kuulla lisää OLE Online-tilitoimistoverkostosta ja NetBaron®-järjestelmän eduista, ota yhteyttä täyttämällä oheinen lomake tai ota yhteyttä myynti@netbaron.fi.