Sähköinen tilausjärjestelmä on parasta asiakaspalvelua

Yritysten välinen kauppa siirtyy entistä vahvemmin verkkoon. Sähköinen tilausjärjestelmä parantaa palveluasi, tehostaa ja automatisoi toimintaasi ja tuo tulosta.

Asiakkaasi voi tehdä tilauksia ja ostoksia ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Tilaustieto kulkee saman järjestelmän sisällä varaston, logistiikan, asiakkuudenhallinnan ja laskutuksen välillä. Ajantasaisesti, virheettömästi ja helposti. Saumaton tietojärjestelmä varmistaa, että tarvittavat tiedot ja dokumentit ovat niitä tarvitsevien käytettävissä juuri silloin, kun pitää.

Palvelumme helpottaa sinun elämääsi. Sähköiset NetBaron®-sovellukset ovat avainasemassa, kun rakennamme kanssasi liiketoimintaasi tukevaa palvelukokonaisuutta. Saat asiantuntijamme avuksesi, kun suunnittelet toimivan ja tehokkaan tilausjärjestelmän rakentamista.

Tarvittaessa on mahdollista rakentaa myös ws-rajapintoja järjestelmän ja muiden sinulle tarpeellisten toimintojen – esimerkiksi kotisivujesi tai verkkokauppasi – välille. Voimme esimerkiksi rakentaa sinulle toimivan ajanvarausjärjestelmän kotisivuillesi niin, että varaustiedot siirtyvät sähköisesti suoraan laskutukseen.

 

 

Miksi et ryhtyisi NetBaron®-tilausjärjestelmän käyttäjäksi jo tänään?

Kun haluat tietää lisää NetBaron®-tilausjärjestelmän tarjoamista mahdollisuuksista tai tarjouksen sinulle sopivasta tilausjärjestelmäkokonaisuudesta, täytä oheinen lomake tai ota yhteyttä myynti@netbaron.fi.

Ota yhteyttä 3: Yritykset/Yrittäjät
Kun etsit luotettavaa ja nykyaikaista tilitoimistoa tai toimivaa taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisua, meillä on tarjota sinulle sellainen. Jätä meille viesti, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.