Sähköinen taloushallinto tehostaa tiedonkulkua

Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa voimme rakentaa juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan sähköisen taloushallinnon ja toiminnanohjauksen kokonaisuuden. Otat käyttöösi vain sinulle tarpeelliset osat järjestelmän laajoista ominaisuuksista.

Sähköisen taloushallinnon konsulttimme tulee tarvittaessa paikan päälle yritykseesi ja auttaa sinua kehittämään prosessisi toimiviksi. Yrityksesi toiminta tehostuu, kannattavuus paranee ja parhaimmillaan löydät jopa aivan uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Kun kaikki taloushallinnon tarvitsema tieto on koko ajan sinun ja tilitoimistosi käytettävissä yhdessä ja samassa järjestelmässä, turhat työvaiheet jäävät historiaan. Rutiinien sijasta voit keskittyä tuloksen tekemiseen. Integraation ansiosta tiedot siirtyvät automaattisesti esimerkiksi tilaustenkäsittelystä varastonhallintaan ja laskutukseen, laskutuksesta myyntireskontraan, myynti- ja ostoreskontrasta sekä palkanlaskennasta kirjanpitoon. Kertaalleen järjestelmään syötetty tieto on välittömästi muiden prosessien käytettävissä.

Ostoreskontran voit jättää tilitoimistosi huoleksi. He käsittelevät verkkolaskuina järjestelmään saapuvat ostolaskut, skannaavat paperiset ostolaskut ja lisäävät ne järjestelmään. Käsittelyn jälkeen ostolaskut kierrätetään sähköisesti asiakkaan tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi. Maksuliikenne hoidetaan niin ikään samasta järjestelmästä, jolloin asiakkaan ei tarvitse erikseen käydä verkkopankissa, vaan maksut hoituvat samalla järjestelmällä ja reskontrat ovat aina ajan tasalla.

Järjestelmän ominaisuudet ovat tarpeellisilta osin myös muokattavissa yrityksesi ilmeen mukaisiksi.

Koulutamme sinut ja henkilöstösi järjestelmän tehokkaaseen käyttöön. Kauttamme voit hankkia jopa tarvittavat kassalaitteet ja tietotekniikan. Paljon tämän helpommaksi ei sähköiseen taloushallintoon ja toiminnanohjaukseen siirtyminen voi enää tulla!

Ota yhteyttä, niin perehdytään yhdessä sinun tarpeisiisi ja nostetaan liiketoimintasi uudelle, sähköiselle tasolle!

 

Kysy lisää!

Täytä oheinen lomake, niin asiantuntijamme ottaa yhteyttä ja kertoo sinulle lisää OLE Online-tilitoimistojen palvelukonseptista ja alan parhaista sähköisen taloushallinnon ratkaisuista.

Ota yhteyttä 3: Yritykset/Yrittäjät
Kun etsit luotettavaa ja nykyaikaista tilitoimistoa tai toimivaa taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisua, meillä on tarjota sinulle sellainen. Jätä meille viesti, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.