Puh. 0201 664 214 | sähköposti info@oleline.fi

"Asiakkaat haluavat sähköisiä tilauskanavia"

Mailco Oy ratkoo huippuammattilaistensa voimin asiakkaiden logistiikkahaasteita tehden tavaroiden liikuttamisesta helpompaa, vaivattomampaa ja mukavampaa. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat niin kansainväliset jakelut kuin markkinointilogistiikkakin.

NetBaronin® sähköisen taloushallinnon lisäksi Mailcolla on käytössään useita toiminnanohjaukseen liittyviä järjestelmän ominaisuuksia. Taloushallintoon integroitua verkkokauppaominaisuutta MailCo hyödyntää yksittäisten tilausten hallintatyökaluna. Kuljetusten järjestelyssä yhtiö käyttää osin sähköistä rahtikirjaa. Työn alla on Unifaun-integraation käyttöönotto.

”Asiakkaamme täyttävät tilauksen verkossa ja tiedot siirtyvät sähköisesti suoraan järjestelmään. Me jatkamme tiedon ja dokumentit sähköisenä kuljetusliikkeelle. Välissä ei tarvita käsin tehtävää työtä”, toimitusjohtaja Rami Salonen kertoo.

Etenkin myyntitilausten työkalu on siis Mailcossa ahkerasti päivittäin käytössä.

”Useat asiakkaamme haluavat koontilaskun, joka syntyy helposti järjestelmästä, kun tarvittava tieto on kaikki samassa paikassa.”

Mailcon varaston hallinnassa apuna on varastosaldot ajan tasalla pitävä työkalu.

”Ennen oikein kukaan ei halunnut tehdä varaston inventaariota, mutta nyt se käy todella helposti ja nopeasti. Excelit olivat tiettyyn pisteeseen asti hallittavissa, mutta toiminnan kasvaessa sähköinen järjestelmä tuli tarpeeseen ”, Rami Salonen toteaa.

Mailcossa NatBaron®-järjestelmä otettiin käyttöön neljä vuotta sitten.

”Teimme aika paljonkin töitä etsiessämme meille sopivaa softaa. Asiakkaat haluavat sähköisiä tilauskanavia, mutta usein ne ovat aika hankalasti toteutettavissa. Nyt meillä on järjestelmä, joka vastaa kaikkiin tämänhetkisiin tarpeisiimme.”

REFERENSSIT | ALTIVO