Sähköinen taloushallinto oli ainoa vaihtoehto

Altivo Oy on suomalainen IT-alan asiantuntija- ja tietoturvatalo. Altivo auttaa yrityksiä innovoimaan ja parantamaan pk-yritysten tuottavuutta sekä kilpailukykyä vauhdilla digitalisoituvassa maailmassa. Ratkaisut kattavat kaiken laitetoimituksista pilvipalveluihin, tietoturvaan sekä laitteiden hallinta- ja kunnossapitopalveluihin asti.

”Sähköinen taloushallinto oli meille ainoa vaihtoehto alusta asti. Emme edes harkinneet mitään muuta”, sanoo yrityksen hallituksen puheenjohtaja Jukka Kolari.

”Katsoimme läpi omat tarpeemme ja tutustuimme huolella eri vaihtoehtoihin. NetBaron®-järjestelmän softa oli minulle jollain tapaa tuttu ja tunsin tilitoimiston vastuuhenkilöiden toimintatavat. Siitä löytyi kokonaisuus, joka ainakin meillä on osoittautunut hyvin toimivaksi ratkaisuksi.”

Altivolla on käytössään sähköisen taloushallinnon ratkaisu, jossa käytetään mm. eräajolaskutuksia. Ostolaskut ohjataan suoraan tilitoimistoon. Käytännössä kyse on siis OLE Huoleton -konseptin mukaisesta palvelusta.

Järjestelmän laajoista toiminnanohjauksen ominaisuuksista Altivo hyödyntää lisäksi mm. huollonohjausta, tilausjärjestelmää, varastonhallintaa ja sähköisiä matkalaskuja.

”Meillä on käytössä älyttömän hyvä toiminnanohjauskokonaisuus. Kaikki huoltotyöt tiketöidään ja tiedot siirtyvät suoraan laskuriville. Moninkertaisia kirjauksia ei tarvita. Samassa järjestelmässä olevat ominaisuudet nivoutuvat yhteen ja asiat on helppo tarkastaa dashboardista yhdestä näkymästä.”

”NetBaron® on meille järjestelmänä loistava työväline. Alun käyttöönotto on tärkeä vaihe, että ominaisuuksiin ja mahdollisuuksiin pääsee kunnolla sisälle. Sen jälkeen järjestelmän käyttö on helppoa”, Jukka Kolari vakuuttaa.

”Hyvän järjestelmän lisäksi on todella tärkeää, että taustat ovat kunnossa. Tilitoimiston sijainnilla ei ole väliä, mutta sen on oltava osaava. Silloin voi itse huoletta keskittyä omaan liiketoimintaansa.”

REFERENSSIT | MAILCO