Huollonohjauksella hallitset töitä reaaliaikaisesti

Jos yrityksesi harjoittaa laitehuoltoa ja korjaustoimintaa töiden reaaliaikainen hallinta ja ohjaus ovat avainasemassa.

NetBaron®-huollonohjausjärjestelmän avulla voit seurata ja hallita reaaliaikaisesti mm. huoltotyön sisältöä, asiakastietoja, työaikoja, käytettyjä varaosia, vaihtolaitteita, mittarilukemia, takuita ja vikakoodeja.

Järjestelmän avulla voit aikatauluttaa työt henkilöstöllesi ja ohjelmoida toistuvat huoltotyöt avautumaan automaattisesti työjonoon. Sarjanumeroseuranta ja huoltohistoria helpottavat järjestelmän kautta myytyjen ja huollettujen laitteiden etsintää ja tarkastelua myöhemmin. Monipuoliset hakuehdot, etsi-toiminnot ja raportit tekevät huoltotöiden käsittelystä sekä seurannasta vaivatonta ja tehokasta.

Varmista, ettei töitä tai varaosia jää laskuttamatta

Kun laskutettava työaika ja varaosat voidaan kirjata järjestelmään heti asiakkaan luona, ne ovat valmiina laskutusjonossa. Näin varmistat, ettei tehtyjä töitä tai käytettyjä varaosia jää koskaan laskuttamatta.

Huoltotyöt laskutetaan siirtämällä ne automaattisesti tai manuaalisesti laskutusjonoon. Samasta työstä voidaan tehdä useampi lasku esim. jakamalla työ takuupäämiehen ja loppuasiakkaan kesken. Eri huoltotöitä voidaan myös kerätä samalle laskulle koontilaskuksi. Laskutusjonoon siirtyneet työt on mahdollista laskuttaa ”nappia painamalla”, jolloin uudelleenkirjauksia ja inhimillisiä virheitä ei pääse syntymään.

Maksullisena lisäominaisuutena kotisivuillenne voidaan rakentaa extranet-tyyppinen työn avaus- ja huollonseurantajärjestelmä, jolloin asiakas voi itsenäisesti suorittaa huoltotöiden avaamisen ja seurata työn edistymistä.