NetBaron® - kaikki yhdessä kokonaisuudessa

OLE Online-tilitoimistot käyttävät Netbaron Solutions Oy:n kehittämää ja ylläpitämää talouden- ja tuotannonohjausjärjestelmää. Se on suunniteltu erityisesti pk-yritysten tarpeita silmällä pitäen.

Pitkälle viedyn automatiikan ansiosta NetBaron®-järjestelmän ominaisuudet poistavat päällekkäisiä työvaiheita ja tuovat selkeitä kustannussäästöjä. Niiden avulla siirrät yrityksesi helposti sähköiseen liiketoimintaan, tarvitsitpa sitten taloushallinnon työkaluja tai laajempaa toiminnanohjausjärjestelmää.

Monen erillisen järjestelmän sijaan NetBaronista® voidaan koota kokonaisuus, joka toimii saumattomasti yhteen ja tukee sinun liiketoimintaasi. Saat järjestelmän sovellukset käyttöösi SaaS-käyttöoikeuspalveluna (SaaS = Software as a Service). Se tarkoittaa, että maksat järjestelmän käytöstä kuukausittaista käyttöoikeusmaksua, joka lasketaan käyttämiesi järjestelmäominaisuuksien ja käyttäjämäärien pohjalta. SaaS-mallissa maksat vain todellisesta käytöstä. Erillisiä asennuksia ja päivityksiä ei tarvita. Kuukausimaksun lisäksi tarvitset vain toimivan internet-yhteyden. Järjestelmän ominaisuudet toimivat selaimessa millä tahansa internet-verkossa olevalla laitteella.

NetBaron®-järjestelmä eroaa monipuolisuudellaan monista muista markkinoilla olevista sähköisen taloushallinnon ja tuotannonohjauksen ohjelmista. Sähköisen taloushallinnon lisäksi löydät ratkaisut niin materiaalivirtojen hallintaan, asiakashallintaan, henkilöstö- ja palkkahallintoon kuin tuotannonohjaukseenkin. Tieto liikkuu järjestelmän sisällä yhden kirjauksen periaatteella ja kirjanpitosi on aina ajan tasalla. Säästät aikaa ja rahaa!

Materiaalivirrat hallintaan

NetBaron®-järjestelmän laajat ominaisuudet tuovat markkinoiden älykkäimmät ja toimivimmat ratkaisut talouden- ja toiminnanohjaukseen, kuten vaikkapa materiaalivirtojen hallintaan, palkkahallintoon ja tuotannonohjaukseen. Järjestelmä on yhteensopiva eli usein monimutkaisia ja haastavia integraatioprosesseja eri järjestelmien välille ei tarvita.

Yksittäisen toimipisteen lisäksi NetBaron®-järjestelmä on tehokas myös järjestettäessä usean toimipisteen tai konsernin taloushallintoa ja toiminnanohjausta. Emoyhtiössä voit ottaa käyttöösi turvallisen monikäyttöliittymän, jolla hallinnoit kaikkien organisaatioon kuuluvien yksiköiden sähköistä taloushallintoa. Sinun ei tarvitse kirjautua järjestelmästä ulos siirtyessäsi turvallisesti alaorganisaatiosta toiseen, vaan voit jatkaa saman tien toisen yrityksen taloushallinnon tai toiminnanohjauksen asioiden parissa.

Kaikki tieto samassa järjestelmässä

Yrityksen kaikki prosessit voi liittää samaan järjestelmään, joten turhat toistuvat näppäilyt jäävät pois ja toimintasi tehostuu. Älykäs automatisointi säästää sinulle ja yrityksellesi aikaa ja rahaa. Et tarvitse useita erilaisia järjestelmiä, sillä kaikki tarvittavat tieto on pilvipalveluna käytettävissäsi milloin ja missä tahansa.

Selkeän hinnoittelumallin ansiosta tiedät aina ennalta kuukausittaiset järjestelmäkustannuksesi. Ja mikä parasta – pääset eroon ärsyttävästä kuitti- ja mappirumbasta! Kaikki tieto kulkee sähköisesti järjestelmän sisällä ja on sekä henkilöstösi että tilitoimistosi käytössä reaaliaikaisesti.

 

 

 

10 hyvää syytä valita NetBaron®

NetBaron-järjestelmä on kehitetty Suomessa suomalaisten pk-yritysten tarpeisiin. Sen käyttö on helppoa ja tehokasta.

  • Markkinoiden monipuolisin sähköinen talouden- ja tuotannonohjausjärjestelmä
  • Kehitetty erityisesti pk-yritysten sähköisiin liiketoimintaprosesseihin
  • Muokattavissa kaikille toimialoille sopivaksi
  • Looginen ja helppokäyttöinen
  • Ei päällekkäisiä työvaiheita
  • Otettavissa heti käyttöön ilman erillisiä asennuksia tai päivityksiä työasemiin
  • 100-prosenttisesti suomalainen
  • Selkeästi hinnoiteltu, ilman yllättäviä lisäkuluja
  • Kaikki yrityksen prosessit samassa ohjelmistossa
  • Pilvipalvelu, käytettävissä missä ja milloin tahansa

 

Miksi et ryhtyisi NetBaron®-järjestelmän käyttäjäksi jo tänään?

Kun haluat tietää lisää NetBaron®-järjestelmän tarjoamista mahdollisuuksista tai tarjouksen sinulle sopivasta järjestelmäkokonaisuudesta, täytä oheinen lomake tai ota yhteyttä myynti@netbaron.fi.

Ota yhteyttä 3: Yritykset/Yrittäjät
Kun etsit luotettavaa ja nykyaikaista tilitoimistoa tai toimivaa taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisua, meillä on tarjota sinulle sellainen. Jätä meille viesti, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.