Tilitoimistopalvelut tarpeittesi mukaan

OLE-palvelumalliin kuuluu valmiiksi konseptoituja palvelumalleja, joita Kulta- ja Hopea-tason kumppanit käyttävät. Niistä löytyy toimiva malli juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Kun olet samassa järjestelmässä OLE Online-tilitoimiston kanssa tiedonkulku on aina sujuvaa ja reaaliaikaista.

Jätä rutiinit tilitoimistosi huoleksi. Sähköisen taloushallinnon ja toiminnanohjauksen avulla tehostat toimintaasi ja käytät aikaasi hyödyllisemmin yrityksen kehityksen ja menestyksen kannalta tärkeisiin asioihin. Teet harkitumpia ja perustellumpia päätöksiä, kun käytössäsi on aina ajantasainen taloustieto, eikä historiaan perustuva tunnepohjainen arvio.

OLE-verkoston Kulta- ja Hopea-tason kumppanit käyttävät ensisijaisesti ns. OLE Huoleton -palvelupaketin mukaista toimintamallia. Palvelu on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat huolettomuutta yhdistettynä aina ajan tasalla olevaan taloushallinnon palveluun. Tilitoimistosi vastaanottaa päivittäin saapuvat laskusi ja laittaa ne sähköisesti kiertoon yrityksesi avainhenkilöille tarkastusta ja hyväksyntää varten. Voit myös halutessasi itse huolehtia maksuista suoraan samasta järjestelmästä. Käteiskuiteista voit ottaa helposti kuvan suoraan järjestelmään Kuitti -sovelluksella. Myyntilaskutuksen voit hoitaa itse tai ulkoistaa tilitoimistokumppanillesi. Jos käytössä on esimerkiksi Tilaus-sovellus, laskutettavat työt siirtyvät automaattisesti laskutusjonoon ja kumppanisi huolehtii puolestasi laskujen lähettämisestä asiakkaillesi. Kumppanisi huolehtii aina myös kirjanpitosi oikeellisuudesta ja viranomaisilmoitusten teosta ajallaan. Olet joka hetki ajan tasalla yrityksesi taloudesta.

Palvelun hyödyntäminen edellyttää sinulta vain Talous -sovellusratkaisun käyttöönottoa ja sähköisen pankkiyhteyden avaamista pankissa. Veroasiointien hoitamiseen tilitoimistosi tarvitsee lisäksi Katso-valtuutuksen. Siinä kaikki. Palvelulla on kiinteä kuukausihinta, joten pystyt aina ennakoimaan taloushallintosi kustannukset.

Tutustuttuasi sähköisen taloushallinnon helppouteen ja ajantasaisen tiedon hyödyntämiseen päätöksenteossa, voit laajentaa NetBaron®-järjestelmän muihin ratkaisuihin, kuten pitkälle vietyihin sähköisiin toiminnanohjaukseen, henkilöstöhallintoon ja asiakkuudenhallintaan kehitettyihin ratkaisuihimme.

Tee elämästäsi helpompaa ja keskity olennaiseen! OLE Huoleton -palvelumme auttaa sinua.

 

 

OLE Tehokas sopii pienemmille

Jos haluat hoitaa sähköisen reskontrasi itse, sinulle sopiva palvelu on OLE Tehokas. Se on sähköisen taloushallinnon kuukausipalvelu, jossa saat käyttöösi NetBaron®-järjestelmän taloushallinnon sovellukset ostolaskujen vastaanottamiseen ja myyntilaskujen sähköiseen lähettämiseen. Huolehdit itse reskontrastasi, mutta oma kirjanpitäjäsi hoitaa kirjanpidon ja kuukausittain tehtävät viranomaisilmoitukset.

Kerran kuukaudessa kirjanpitäjäsi käsittelee sähköiset tiliotteet, kohdistaa maksusuoritukset, käsittelee Kuitti -sovelluksella tai sähköpostitse toimitetut kuitit ja valvoo kirjanpidon oikeellisuuden myös itse tekemiesi tiliöintien osalta. Kirjanpitäjäsi huolehtii myös kauden päätösvientien ja kuukausitäsmäytysten tekemisestä, kausiveroilmoituksen laadinnasta ja lähetyksestä viranomaisille, ennakkoveroseurannasta ja kirjanpidon kuukausiraportoinnista. Tarvittaessa hän voi hoitaa myös kustannuspaikkojen ja projekti- tai työnumeroiden käsittelyt.

Kuukausiveloitukseen voidaan sisällyttää myös reaaliaikaisten raporttien visualisointiin käytettävä graafinen raportointi- ja budjetointityökalu sekä erikseen laskutettavia muita lisätöitä.

Sinulta OLE Tehokas -palvelun käyttöönotto edellyttää sähköisen Talous -ratkaisun käyttöönottoa vähintään ostoreskontran osalta. Suosittelemme lisäksi ainakin myyntireskontran käyttöönottoa ja todellista tehoa toimintaasi saat rakentamalla pitkälle viedyistä toiminnanohjauksen, henkilöstöhallinnon ja asiakkuudenhallinnan sähköisistä ratkaisuista sinulle räätälöidyn, toimivan kokonaisuuden. OLE Tehokas -palvelu edellyttää sinulta myös sähköisen pankkiyhteyden avaamista pankissa (Web Services -rajapinta), verkkolaskujen lähetystä ja vastaanottoa sekä Katso-valtuutuksen myöntämistä tilitoimistollesi veroasiointien hoitamista varten.

Laskumäärien kasvaessa voit helposti siirtyä laajemman OLE Huoleton-palvelun käyttäjäksi. Ole siis tehokas ja hyödynnä sähköisten ratkaisujen parhaat ominaisuudet liiketoiminnassasi.

Taloushallinnon ja toiminnanohjauksen sähköistäminen ei ole hankalaa – varsinkin kun apunasi on kehitystyötä jo vuosia tehneitä alan ammattilaisia. Yksi ratkaisu ei sovi kaikille, joten anna meidän auttaa juuri sinulle sopivan kokonaisuuden rakentamisessa. Hetken päästä mietit, miksi et tarttunut toimeen jo paljon aiemmin.

 

 

Palkkahallinnon ulkoistamisessa on järkeä

OLE Online-tilitoimistoilta saat myös ammattimaiset palkkahallinnon palvelut. Palkanlaskennan ulkoistaminen on usein hyvä ratkaisu, vaikka haluaisit muuten pitää taloushallinnon tehtävät yrityksen sisällä. Koulutetut ammattilaisemme varmistavat, että palkat lasketaan virheettömästi lakien, asetusten ja työehtosopimusten mukaisesti.

Palkanlaskennan prosessiin liittyy monia eri vaiheita oleellisten tietojen keräämisestä hyväksyntään, maksatukseen, raportointiin ja sähköiseen arkistointiin asti. Sähköisen palkanlaskennan avulla tiedot ovat ajan tasalla ja tarkistuskierrokset onnistuvat helposti ja nopeasti. Palkanlaskennan hoitaa siihen erikoistunut ammattilainen, joka hallitsee lait, asetukset ja työehtosopimuksen kaikkine kiemuroineen.

Huolehdimme puolestasi myös viranomaisraporttien ja työnantajailmoitusten laadinnasta sekä lähetyksestä. Sähköisen palkkahallinnon avulla ne ovat helposti raportoitavissa ja jatkuvasti ajan tasalla. Kun otat käyttöösi Matka- tai Kello -sovelluksen tiedot työajan seurannasta sekä matkalaskut kilometrikorvauksineen siirtyvät automaattisesti palkanlaskentaan ja saman järjestelmän sisällä myös yrityksesi kirjanpitoon.

Palkanlaskentaan liittyy paljon lainsäädäntöä ja säännöksiä, joiden seuraaminen myyn työn ohessa on haasteellista. Palkanlaskennan ulkoistaminen voi olla ensimmäinen askel siirtyessäsi kohti sähköistä taloushallintoa ja tehostaessasi liiketoimintaasi.

 

OLE-verkosto on varma kumppani

OLE Online-tilitoimisto on sinulle varma kumppani. Verkosto tekee yhteistyötä ja tukee kumppaneitaan mm. varahenkilötarpeessa. OLE Online-tilitoimisto voi myös laajentaa osaamistaan ja palveluaan muiden kumppanien tuella. Sinä et siis jää koskaan yksin, vaan asiasi ovat turvallisissa käsissä.

Ota siis yhteyttä ja etsitään sinulle sopiva kumppani!

Ota yhteyttä 3: Yritykset/Yrittäjät
Kun etsit luotettavaa ja nykyaikaista tilitoimistoa tai toimivaa taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisua, meillä on tarjota sinulle sellainen. Jätä meille viesti, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.