Käyttöönotto on helppoa ja tuki aina lähellä

NetBaron®-järjestelmän käyttöönotto on helppoa. Sinun ei tarvitse osata koodikieltä tai tehdä laitehankintoja. Järjestelmä toimii pilvipalveluna ja saat sen käyttöönottoon ammattilaistemme täyden tuen tyytyväisyystakuulla.

Käyttöonottopalveluumme kuuluu tyytyväisyystakuu: jos et ole tyytyväinen järjestelmään käyttöönoton jälkeen, palautamme maksusi ja puramme sopimuksen. Panostamme käyttöönottoon ja  haluamme sen sujuvan ongelmitta ilman turhia katkoksia yrityksesi toiminnassa. Kokeneet ammattilaisemme avustavat muun muassa asiakas- ja tuotetietojen siirtämisessä nykyisestä järjestelmästäsi uuteen. Laitamme asetukset kuntoon toimintasi ja tarpeittesi mukaisesti, jotta pääset helposti ja nopeasti käyttämään uutta NetBaron®-järjestelmääsi ja saat siitä heti parhaan mahdollisen hyödyn.

Käyttöönottoprosessiin nimetään projektipäällikkö, joka huolehtii, että asiat etenevät sujuvasti. Projektipäällikkö on käytettävissä koko käyttöönottoprojektin ajan.

OLE Online -palvelumalliin kuuluu, että koulutamme kaikki järjestelmän käyttäjät. Käyttöönottokoulutus räätälöidään asiakaskohtaisesti. Et siis jää koskaan yksin, vaan kauttamme saat niin koulutusta kuin tukea järjestelmän käytössä.

 

 

Markkinoiden osaavinta tukipalvelua

OLE-ratkaisujen ylpeydenaihe on markkinoiden parhaaksi arvioitu tukipalvelu, joka on aina käytettävissäsi.

Lähin tukijasi erityisesti taloushallinnon osalta on oman tilitoimistosi yhteyshenkilö, jonka intohimona on auttaa sinua menestymään. Järjestelmän kautta voit ottaa yhteyden tukipalveluumme 24/7. Tukipalvelu kuuluu kiinteänä SaaS-käyttöoikeusmaksuun. Kiireellisissä asioissa voit myös turvautua maksulliseen puhelintukeemme.

Tukipalvelussamme on aktiivisia järjestelmän käyttäjiä, jotka tuntevat järjestelmän erityisesti käyttäjän näkökulmasta ja puhuvat siten kanssasi samaa kieltä. Sinun ei tarvitse osata koodikieltä tai muita tietotekniikan ihmeellisyyksiä, vaan saat vastauksen käyttäjälle ymmärrettävällä tavalla.