"Nopea ja suora vastaus jokaiseen kysymykseen"

Tilituulos on ottanut vaiheittain käyttöön NetBaron-taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmän. Hanna Niemisen mukaan se vastasi parhaiten heidän tarpeisiinsa.

”Käytimme ohjelmistovalinnassa asiantuntija-apua ja tutustuimme useaan eri järjestelmään. Meillä oli tietyt kriteerit esimerkiksi eräiden raporttien osalta. NetBaron vastasi selkeästi parhaiten meidän tarpeisiimme ja toimintakonseptiimme.”

Tilituuloksessa liikkeelle lähdettiin riittävän joustavalla aikataululla.

”Järjestelmää on otettu käyttöön todella joustavasti pienissä paloissa. Startti ajoitettiin vuodenvaihteeseen, kun myös Tulorekisteri aloitti toimintansa.”
Hanna Nieminen jakaa kiitosta käyttöönottoapuna toimineen Oleline Oy:n Tuomo Tuomistolle.

”Käyttöönotto on mennyt todella hyvin. Isot pisteet siitä Tuomolle. Hän on ollut todella auliisti neuvomassa ja mitä tyhmemmästäkin asiasta on saanut soittaa. Aina olemme saaneet nopean ja suoran vastauksen jokaiseen kysymykseemme. Myös koulutukset on pystytty järjestämään joustavasti muun työn oheen.”

”Erityinen apu on ollut siitä, että Tuomo ymmärtää alaa ja kirjanpitoa. Hänellä on selkeä näkemys siitä, mitä asiakas järjestelmältä haluaa. Häneltä saa siten suoria toimintavinkkejä parhaisiin käytäntöihin. Ilman asiantuntevia ja osaavia neuvoja olisimme lyöneet moneen kertaan päätä seinään”, Hanna Nieminen kiittelee.

Järjestelmävalintaa ei ole Tilituuloksessa tarvinnut katua.

”Päätös oli varmasti meille oikea. Perinteinen paperinen kirjanpito oli hidasta ja vei paljon aikaa. Kun prosessimme tästä entisestään kirkastuu, pystymme varmasti tekemään entistä kannattavampaa liiketoimintaa. Myös ne asiakkaamme, jotka ottivat saman järjestelmän käyttöön ovat palautteen perusteella olleet tyytyväisiä NetBaroniin.”

REFERENSSIT | EDUSTUSTILI | TILITERVO