Puh. 0201 664 214 | sähköposti info@oleline.fi

Meisenet Oy

Meisenet Oy on vuonna 1994 perustettu monipuolinen taloushallinnon ja sähköisen liiketoiminnan asiantuntijaorganisaatio.

Meisenet
Liisa Laurila
p. 0201 664 200
info@meisenet.fi
www.meisenet.fi
Postitorvenkatu 14
33840 Tampere

 

Jo 10 vuotta sähköistä taloushallintoa

Meisenet Oy on OLE Online-tilitoimistoverkoston perustajajäsen ja vastaa verkoston johtamisesta. Sovellustoimittajana Meisenet vastaa myös OLE Online-sovellusten tukipalvelusta ja sovelluskoulutuksesta.

Sertifioituna OLE-jäsentoimistona Meisenet toimii OLE-liiketoimintakonseptin mukaisesti tarjoten asiakkailleen sähköiset OLE Online-sovellukset yhdistettynä monipuolisiin talous- ja palkkahallinnon palveluihin. Meisenetissä on tehty sähköistä taloushallintoa vuodesta 2005 alkaen. Sähköisen taloushallinnon edelläkävijänä Meisenet tarjoaa pitkän kokemuksensa turvin myös sähköisen liiketoiminnan konsultointipalveluja.

Meisenet Oy toimittaa kokonaisratkaisuina kaikki verkoston tarvitsemat tietotekniset laitteet ja ohjelmistot. Meisenet tekee myös asiakastarpeisiin räätälöityjä internet-palveluja, kuten verkkokauppoja ja verkkosivuja.

Tilitoimiston henkilökunta palveluksessanne

Meisenetissä työskentelee yhteensä 12 työntekijää. Koko yrityksen tuki ja turva, toimitusjohtaja Liisa Laurila heiluttaa tahtipuikkoa vastaten yrityksen toiminnasta kokonaisuutena. Toimistopäällikkö Maija Engbäck vastaa tilitoimistopalveluista ja tilitoimiston työnohjauksesta. Maija on taloushallinnon rautainen ammattilainen, joka tuo auringon toimistoon vesisateellakin.

Maijan lisäksi pääkirjanpitäjinä toimivat Jarmo Hankela, Eija Niemensivu ja Marjo Yrölä. Jarmo on temperamenttinen, työhönsä tunteella suhtautuva taloushallinnon ammattilainen, jonka erikoisalaa Meisenetissä on yritysten perustamiset ja yritysjärjestelyt. Eija on miellyttävä asiakaspalvelija, joka hoitaa työnsä ammattitaitoisesti huomioiden pienetkin yksityiskohdat asiakkaan parhaaksi. Marjo on toimiston sosiaalinen ilopilleri, joka suhtautuu työhönsä määrätietoisen ammattilaisen otteella ja on myös OLE Talous-sovelluksen sertifioitu kouluttaja.

Palkanlaskentaosastosta Meisenetissä vastaa PHT-palkanlaskija Johanna Mäkelä, joka hoitaa työnsä varmalla ammattilaisen otteella täsmällisesti ja pyrkii jatkuvasti kehittämään osaamistaan entisestään. Johanna on OLE Palkka-sovelluksen sertifioitu kouluttaja.

Taloushallinnon tiimin täydentävät taloushallinnon assistentit Miikka Laaksonen ja Sajida Pellonperä. Miikka on järjestelmällinen ja näppärä taloushallinnon osaaja, joka pystyy hallitsemaan sujuvasti niin pienet yksityiskohdat kuin suuremmatkin kokonaisuudet. Sajida on Meisenetin tuorein kasvo, joka vahvistaa palkanlaskentaosastoa Johannan työparina pyrkimyksenään kehittyä palkanlaskennan ammattilaiseksi. Palkanlaskennan lisäksi Sajida täydentää myös taloushallinnon tiimiä.

Meisenetin porukkaa OLEn tukitoimintojen takana
OLE-verkoston johtajana toimii itseoikeutetusti Vesa Laurila, jonka ideasta OLE Online-tilitoimistot on saanut alkunsa. Ikuinen optimisti Vesa suhtautuu intohimoisesti asioihin, joihin hän ryhtyy. Vesa kehittää jatkuvasti uusia ideoita ja vie niitä käytäntöön tuloksekkaasti.

Sovellusasiantuntija ja koulutuspäällikkö Matti Partanen tietää OLE-sovelluksista lähes kaiken ja vastaa OLE-verkoston tietoteknisistä ratkaisuista. Iloiselta monitoimimieheltä sujuu niin verkkokauppojen tekeminen kuin koodaaminenkin.

OLEn asiantuntevasta, ystävällisestä ja tehokkaasta tukipalvelusta vastaa Juha Laukkanen, joka perehtyy jokaiseen tukipyyntöön perusteellisesti yrittäen hoitaa asian aina asiakkaan parhaaksi. Juha hallitsee OLE-sovellukset ihailtavalla laajuudella ja pyrkii jatkuvasti oppimaan uutta.

OLE Online-tilitoimistojen markkinoinnista ja viestinnästä vastaa Sanna Laurila, jonka monipuoliseen työnkuvaan kuuluu myös taloushallinto- ja kehittämistehtäviä.

Meisenetin toimitilat sijaitsevat Tampereen Lahdesjärvellä, sen ison sini-keltaisen huonekalukaupan läheisyydessä aivan Helsingin moottoritien tuntumassa.