Koulutus ja tapahtumat – uuden oppiminen on motivoivaa

Lainsäädäntö muuttuu ja vaatimukset kasvavat koko ajan. Ajan tasalla pysyminen vaatii omaehtoista opiskelua tai koulutuksiin osallistumista. Parhaan avun ja tuen saat verkoston kollegoilta, jotka ovat kanssasi samassa tilanteessa. Verkoston parasta antia ovatkin saamasi vertaistuki ja kumppaneita yhdistävä innostunut kehittämisen henki.

OLE Online-tilitoimistoverkostossa sinusta pidetään huolta. Saat säännöllisesti vinkkejä ja ajankohtaista tietoa verkoston uutiskirjeissä. Kumppaneille järjestetään myös webinaareja järjestelmän eri ominaisuuksista. Niiden avulla saat parhaan hyödyn irti järjestelmästäsi ja pystyt tarjoamaan toimivimmat ratkaisut asiakkaittesi tarpeisiin.

Säännöllisissä verkostotapaamisissa kehitetään yhteisiä käytäntöjä ja opetellaan ottamaan järjestelmästä paras mahdollinen hyöty irti. Verkostokumppanit kuuluvat samaan joukkueeseen, joten kollegoilta opit ja voit jakaa omia kokemuksiasi hyväksi koetuista toimintamalleista.

Tilitoimistopäivät järjestetään kahdesti vuodessa. Syksyn tapahtuma on tarkoitettu kaikille kumppaneille ja sen sisällöt keskittyvät NetBaron®-toiminnanohjausjärjestelmän laajoihin mahdollisuuksiin. Kulta- tai Hopea-tason kumppanina olet oikeutettu osallistumaan myös kevään tapahtumaan, jossa keskitytään OLE-konseptiin ja yhteisiin toimintamalleihin.

Palaa työpöytäsi ääreen innostuneena

Uuden oppiminen on aina motivoivaa. Verkostotapaamisista palaat työpöytäsi ääreen innostuneena ja palat taas halusta tehdä työtä asiakkaasi parhaaksi. Myös asiakkaasi arvostaa koko ajan päivittyvää osaamistasi!

Joko olet valmis kumppaniksi?

Ota yhteyttä Vesaan ja ryhdy oman elämäsi johtotähdeksi osana kasvavaa ja kehittyvää OLE Online-tilitoimistoverkostoamme!

Lisätietoja myynti@netbaron.fi.

Ota yhteyttä 1: Tilitoimistot
Innostuitko kumppanuudesta OLE-tilitoimistoverkostossa? Vai kiinnostavatko sinua tässä vaiheessa pelkästään sähköiset työkalut. Vai molemmat?

Jätä meille viesti, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Minua kiinnostaa: