Onko sinulla kysyttävää OLE-palvelukonseptista tai NetBaron®-järjestelmästä?

NetBaron®-toiminnanohjausjärjestelmää käytetään jo tuhansissa suomalaisissa pk-yrityksissä ja kymmenissä tilitoimistoissa. Kun yhdistät siihen OLE-palvelukonseptin liittymällä OLE Online-tilitoimistojen verkostoon, voit aloittaa helpon yhteiselon asiakasyritystesi kanssa.

Tarvitsenko käyttäjätunnuksen jokaiselle asiakkaalle erikseen? Miten järjestelmän tietoturva on varmistettu? Nämä ja monet muut usein esitetyt kysymykset saavat vastauksensa tällä sivulla.

Tilitoimisto maksaa SaaS-käyttöoikeusmaksua asiakasyritysmäärän mukaan. Hinnoittelu on selkeä ja yksinkertainen ilman tapahtumamaksuja. Asiakas maksaa aina omasta käytöstään.

SaaS = Software as a Service, sovellukset palveluna. SaaS mahdollistaa yritysten ja organisaatioiden ICT-ratkaisujen, kuten esimerkiksi sähköisen asioinnin ja monipuolisten viestintäsovellusten toteuttamisen uudella tehokkaalla tuotantotavalla. SaaS-pohjaiseen palvelutuotantoon kuuluu erottamattomana osana automaatioiden käyttö, jolla saadaan palvelun laatua ja kustannustehokkuutta kasvatettua, joustavat hinnoittelumallit sekä palvelun skaalautuminen. SaaS-mallissa asiakkaan ei tarvitse hankkia laitteistoja, asentaa sovellusta, ei myöskään huolehtia sovellusten versiohallinnasta eikä ohjelmistotuesta. Maksu perustuu suoraan sovellusten todelliseen käyttöön. SaaS-mallissa on myös varmistettu liiketoiminnan muuttuva luonne, silloin kun kapasiteettia tarvitaan, sitä on saatavilla. Toisaalta joustoa löytyy myös käyttötarpeiden vähentyessä.

Voi. Alkusaldojen siirto onnistuu myös kesken tilikauden. Asiantuntijamme auttaa asiakasyritysten siirrossa.

Kyllä voit. Netbaron® toimii myös perinteiseen tositteiden tallentamiseen, ja voit hyödyntää automaatiota myös tähän – esimerkiksi sähköisen tiliotteen tiliöintiautomatiikkaa.

Netbaronia® voi käyttää myös pelkkään laskutukseen. Pienten yritysten tarpeisiin on tarjolla kevennetty laskupakettihinnoittelu, alkaen 15 eur/kk.

NetBaronilla® pystyy tekemään kaikkien yritysmuotojen kirjanpitoa ja antamaan sähköiset veroilmoitukset kaikista yritysmuodoista suoraan järjestelmästä.