Käyttöönotto tyytyväisyystakuulla

NetBaron®-järjestelmän käyttöönotto on helppoa. Sinun ei tarvitse osata koodikieltä tai tehdä laitehankintoja. Järjestelmä toimii pilvipalveluna ja saat sen käyttöönottoon ammattilaistemme täyden tuen ja osaamisen.

Ottaessasi järjestelmän käyttöösi saat avuksesi tilitoimistoammattilaiset, jotka tuntevat tilitoimiston arjen. Heillä on myös pitkä kokemus NetBaronin® käytöstä tilitoimistoissa. Käyttöönottopalvelumme on aina henkilökohtaista; sinua ei ohjata yhteiskoulutuksiin muiden kanssa, vaan asiantuntija käy kanssasi järjestelmän käyttöönoton läpi juuri sinun liiketoimintaympäristössäsi.

OLE-palvelumalliin kuuluu, että koulutamme kaikki järjestelmän käyttäjät. Et jää koskaan yksin, vaan kauttamme saat niin koulutusta kuin tukea järjestelmän käytössä. Koulutukset räätälöidään tarpeitteisi ja aikataulujesi mukaan niin, että asioita käydään läpi juuri silloin, kun ne ovat ajankohtaisia toimistosi toiminnassa.

Haluatko tietää lisää käyttöönotosta?

Täytä oheinen lomake tai ota yhteyttä myynti@netbaron.fi.

Ota yhteyttä 1: Tilitoimistot
Innostuitko kumppanuudesta OLE-tilitoimistoverkostossa? Vai kiinnostavatko sinua tässä vaiheessa pelkästään sähköiset työkalut. Vai molemmat?

Jätä meille viesti, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Minua kiinnostaa: