Selkeä hinnoittelumalli – kulut helposti ennakoitavissa

Yksi OLE-konseptin hienouksista on NetBaron®-järjestelmän SaaS-käyttöoikeusmaksuihin pohjautuva selkeä hinnoittelumalli, jossa kustannukset ovat ennalta tiedossa. Hinnoittelu pohjautuu asiakasyritystesi lukumäärän ja aktivoitujen käyttäjätunnusten määrän perusteella laskettavaan kiinteään kuukausimaksuun.

Tilitoimistoille suunnattuun peruspakettiin kuuluvat Talous ja Palkka -sovellukset. Liittymällä OLE Online-tilitoimistoverkostoon saat omaan käyttöösi myös muut järjestelmän laajat ominaisuudet. Hinnoittelu on tilitoimistoille edullinen ja sitoutumisesi palkitaan muun muassa alemmilla hinnoilla kumppanuustasosi noustessa. Kumppanuudesta on siis selkeää etua! Kannattaa tutustua verkoston tarjoamiin muihin etuihin täällä.

Reskontrat voit ottaa käyttöön joko tilitoimistollesi, asiakkaallesi tai yhteisesti. Käytön maksaa asiakkaasi, joka tekee oman pakettihinnoitellun sopimuksen. Hintaan vaikuttavat valitut ominaisuudet ja käyttäjätunnusten määrä.

Kiinteä hinta varmistaa sen, että yllättäviä lisäkustannuksia ei pääse syntymään. Vaikka toiminnan volyymi kasvaa, hinta pysyy samana. Piilokustannuksia ei tule, koska järjestelmien välisiä transaktioita ei tarvita.