Asiakasratkaisut – miksi keksiä pyörä uudestaan?

Asiakkaasi tarpeet vaihtelevat yrityksen koon ja toimialan mukaan. NetBaron®-järjestelmän taustalla on vuosien kehitystyö, joten monelle alalle on jo olemassa hyväksi todettu kokonaisratkaisu. Monipuolisen toiminnanohjausjärjestelmän lukuisista ominaisuuksista voidaan rakentaa eri tarpeisiin ja eri toimialoille sopiva kokonaisuus.

Monen erillisen järjestelmän sijaan NetBaron®-järjestelmän ominaisuuksista voidaan koota kokonaisuus, joka toimii saumattomasti yhteen ja tukee sekä sinun että asiakkaasi liiketoimintaa. Kun käyttäjälähtöisesti kehitetyn järjestelmän ominaisuudet otetaan tehokkaasti käyttöön, kaikki tarvittava tieto on kustannustehokkaasti yhdessä järjestelmässä, ilman ylimääräisiä transaktiomaksuja tai muita turhia kuluja.

Esimerkkejä eri toimialoilta

Valmiita esimerkkejä asiakasratkaisuista löytyy useilta eri toimialoilta. Tarvitseepa asiakkaasi sitten pelkkää taloushallintoa tai laajemmin vaikkapa sähköisiä tilausjärjestelmiä, huollonohjausta tai tuotannonohjausta, NetBaron®-järjestelmän ydintä on helppo täydentää. Kun olette kiinteästi samassa järjestelmässä keskenänne, kaikki asiakkaasi ydinliiketoiminnan prosesseihin liittyvä tieto kulkee käsi kädessä taloushallinnon kanssa. Kaikki tarvittava materiaali on saman tien käytössäsi. Tarvittaessa järjestelmä voidaan integroida myös asiakkaasi verkkokauppaan.

NetBaron® on kehitetty erityisesti pk-yrityksesi tarpeisiin. Jos asiakasyrityksesi on pieni ja tekee vain muutaman myyntilaskun kuukaudessa, se voi joustavasti ottaa esimerkiksi verkkolaskutuksen käyttöön kevennetyllä laskupakettihinoittelulla.

Miksi keksiä pyörä uudestaan tai toistaa turhia rutiineja, kun olemassa on valmiit mallit asioiden hoitamiseksi tehokkaasti ja joustavasti?

Haluatko tutustua tarkemmin OLE-ratkaisuihin?

Täytä oheinen lomake tai ota yhteyttä myynti@netbaron.fi.

 

Ota yhteyttä 1: Tilitoimistot
Innostuitko kumppanuudesta OLE-tilitoimistoverkostossa? Vai kiinnostavatko sinua tässä vaiheessa pelkästään sähköiset työkalut. Vai molemmat?

Jätä meille viesti, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Minua kiinnostaa: