Sähköinen taloushallinto ei ole vain kirjanpitoa

OLE Online-tilitoimistojen ja niiden asiakasyritysten välillä tieto liikkuu liukkaasti. Samalla pääset eroon pöytien kulmilla notkuvista kuitti- ja mappipinoista.

Sähköinen taloushallinto on merkittävästi perinteisiä järjestelmiä ja prosesseja tehokkaampi. Ajan tasalla oleva tieto antaa parhaat mahdolliset eväät auttaa asiakastasi hänen liiketoiminnassaan. NetBaron®-toiminnanohjausjärjestelmässä tieto ei makaa piilossa, eikä sitä tarvitse etsiä. Kaikki tarpeellinen on aina sinun ja asiakkaasi käytettävissä – reaaliaikaisena.

Paras hyöty toiminnanohjauksesta

Taloushallinnon sovelluksilla myynti- ja ostoreskontrat, budjetointi, laskutus, viennit reskontriin, liikekirjanpito, pankkiliikenne sekä viranomaisilmoitukset ovat joustavasti samassa järjestelmässä yhden kirjauksen periaatteella. Järjestelmän automatisoidut toiminnot tuottavat kirjanpitoa suoraan reskontrista. Tiliotteen sähköinen käsittely, tiliöinti ja oppimisautomatiikka helpottavat, nopeuttavat ja tehostavat kirjanpitäjän työtä.

Reaaliaikainen tieto asiakkaan kassavirrasta ja taloudellisesta tilanteesta antaa sinulle mahdollisuuden nostaa asiakkaasi keskiöön ja tukea hänen liiketoimintaansa tuottamalla ajantasaista taloustietoa päätöksenteon tueksi. Kausiveroilmoitukset, raportit, tiliotteet ja muut toistuvat tehtävät syntyvät nopeasti, helposti ja virtaviivaisesti automatisoitujen toimintojen avulla suoraan järjestelmästä.

Sähköisestä taloushallinnosta ja siihen kytketystä toiminnanohjausjärjestelmästä saadaan paras hyöty silloin, kun järjestelmän eri osat toimivat saumattomasti yhteen ja toimit samassa ympäristössä asiakkaasi kanssa. Ajantasaisen taloushallinnon ja virheettömän kirjanpidon lisäksi voit tarjota asiakkaillesi lisäarvoa tarjoamalla heidän käyttöönsä yrityksen liiketoimintaa tehostavat sovellusperheen ratkaisut – juuri heidän tarpeisiinsa kootusti. Tutustu jo valmiisiin asiakasratkaisuihimme.

NetBaron®-toiminnanohjausjärjestelmää ja sen työtä helpottavia ominaisuuksia – kuten sähköistä tiliotetta – voit käyttää myös perinteisessä kirjanpidossa ja tehostaa siten toimintaasi.

Haluatko tutustua tarkemmin sähköisen taloushallinnon ratkaisuihin?

Täytä oheinen lomake tai ota yhteyttä myynti@netbaron.fi.

Ota yhteyttä 1: Tilitoimistot
Innostuitko kumppanuudesta OLE-tilitoimistoverkostossa? Vai kiinnostavatko sinua tässä vaiheessa pelkästään sähköiset työkalut. Vai molemmat?

Jätä meille viesti, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Minua kiinnostaa: