Puh. 0201 664 214 | sähköposti info@oleline.fi

Asiat voi tehdä helpommin OLE-verkoston kumppanina

Kanssamme nostat yritystoimintasi helposti ja nopeasti aivan uudelle tasolle – tilitoimistojen kärkiryhmään! Voit ottaa käyttöösi sähköisen taloushallinnon ja NetBaron®-toiminnanohjausjärjestelmän parhaat sovellukset ja vapautua rutiineista. Toimintasi tehostuu ja asiakkaasi saavat entistä parempaa palvelua.

OLE-verkosto on valtakunnallinen, kasvava ja kehittyvä verkosto. Sen toiminta perustuu vastavuoroiseen, tasavertaiseen verkostoitumiseen. Verkostokumppanina voit edelleen toimia itsenäisenä tilitoimistona, mutta hyödyt verkoston sisäisistä toimintamalleista, työkaluista, osaamisesta ja OLE-brändistä. Järjestelmän avulla vähennät rutiinityötä, minimoit virheet ja siirrät palvelusi reaaliaikaan.

OLE-verkosto on vaihtoehto suurille tilitoimistoketjuille. Verkosto antaa sinulle tukevan selkänojan kannattavalle toiminnan kasvattamiselle. Saat kumppaneilta vertaistukea ja muiden ammattilaisten apu ja tuki ovat aina lähelläsi, tarvitsitpa sitten tukea osaamiseesi tai resursseihisi.

Lisätietoa saat Vesalta tai Tommilta

Uusia tilitoimistoyrittäjiä otetaan mukaan joukkoomme! Täytä oheinen lomake tai ota yhteys suoraan asiantuntijoihimme:

OLE Online-tilitoimistot

verkostonjohtaja Vesa Laurila, puh. 0201 664 210, vesa.laurila@oleline.fi

toimitusjohtaja, myynti Tommi Laurila, puh. 0201 664 214, tommi.laurila@oleline.fi

 

 

 

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä Vesaan ja ryhdy oman elämäsi johtotähdeksi osana kasvavaa ja kehittyvää OLE Online-tilitoimistoverkostoamme!

Lisätietoja antaa
verkostonjohtaja Vesa Laurila
puh. 0201 664 210
vesa.laurila@oleline.fi

Ota yhteyttä 1: Tilitoimistot
Innostuitko kumppanuudesta OLE-tilitoimistoverkostossa? Vai kiinnostavatko sinua tässä vaiheessa pelkästään sähköiset työkalut. Vai molemmat?

Jätä meille viesti, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Minua kiinnostaa: