Palvelukonsepti, joka toimii

OLE Online-palvelumalli on valmiiksi mietitty, tilitoimistojen maailmaan räätälöity toimintatapa, joka perustuu sähköiseen taloushallintoon ja alan parhaimmistoon kuuluvaan toiminnanohjausjärjestelmään. Tilitoimistosi koko ei rajoita palvelusi laatua, vaan konseptin avulla ja verkoston tuella voit tuottaa merkittävää lisäarvoa asiakkaallesi.

Ratkaisut pk-yritysten tarpeisiin

Kun sinä ja asiakkaasi otatte käyttöön markkinoiden monipuolisimman sähköisen talouden- ja toiminnanohjausjärjestelmän, molempien työ helpottuu. Tarvittava tieto on aina pilvipalveluna reaaliaikaisesti molempien käytössä – missä ja milloin vain.

"Verkosto, johon haluaisin kuulua."

OLE Online-tilitoimistoverkostoa suunnitellessa Vesa Laurilalla oli mielessään selkeä ohjenuora: verkostosta piti tulla sellainen, johon hän itsekin haluaisi kuulua. Ja sellainen siitä myös tuli.

OLE-tuki pulmatilanteisiin

OLE-tukemme on tutkitusti alan huippua, koska puhumme samaa kieltä kanssasi. Kommunikointi on helppoa, sillä asiantuntijamme ovat niin taloushallinnon kuin sovellusten käytön ammattilaisia. Saat tukea, etkä tarvitse tulkkia.
Verkostoituminen on elinehto

Verkostoituminen on elinehto

Ota yhteyttä 1: Tilitoimistot
Innostuitko kumppanuudesta OLE-tilitoimistoverkostossa? Vai kiinnostavatko sinua tässä vaiheessa pelkästään sähköiset työkalut. Vai molemmat?

Jätä meille viesti, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Minua kiinnostaa: