Tiia Pitkäkoski on aloittanut työt Provenkossa

12.02.2018

OLE Online-tilitoimistoverkoston Kristiinankaupungin toimisto Provenko on vahvistunut uudella kirjanpitäjällä, kun Tiia Pitkäkoski aloitti työt yrityksessä. Tiia työskentelee osa-aikaisesti Kristiinankaupungin toimistolla, mutta nykyaikaisten järjestelmien ansiosta työt hoituvat osittain myös etätyönä kotoa Vaasasta käsin.

Tiia valmistui vuosi sitten taloushallinnon tradenomiksi Vaasan ammattikorkeakoulusta ja on kerännyt asiakaspalvelukokemusta mm. työssään Terveystalolla. Ammattitaitoisena kirjanpitäjänä ja asiakaspalvelijana Tiia vahvistaa Provenkon imagoa osaavana ja asiakaspalveluhenkisenä tilitoimistona.

Aluksi Tiian tehtäväkentään kuuluu avustavat kirjanpitotyöt, mutta vastuu kasvaa sitä myötä, kun tehtävät tulevat tutuiksi. Tulevaisuuden tavoitteena on, että Tiia hallitsee itsenäisesti kirjanpidon, tilinpäätökset sekä palkanlaskennan. Myöhemmin osaamista voidaan kehittää vahvuuksien mukaan keskittyen johonkin osaamisalueeseen vahvemmin.

Tiia on innoissaan uudesta työstään Provenkolla ja näkee digitalisaation mahdollisuutena. Nykyaikaiset, Internet-selaimella toimivat järjestelmät ja pilvipalvelut mahdollistavat töiden tekemisen ja asiakkaiden palvelemisen myös kauempaa. ”Pidän haasteista ja uuden oppimisesta, jota uusi työni Provenkolla tarjoaa minulle. Digitalisaatio mahdollistaa myös etätyöskenteleyn, jota arvostan, koska nyt voin tehdä töitä myös Vaasasta käsin.”, Tiia kertoo.